Bel voor een afspraak
06-29342115
Stuur ons een email
hanneke@insighthaptotherapie.nl
Locaties: Gezondheidscentrum Baarn en Ambachtshuis Huizen
Kosten en vergoeding

Een behandeling haptotherapie duurt een uur en kost 92 euro. Een sessie relatietherapie duurt 75 minuten en kost 115 euro. Ik sta ingeschreven bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH onder nummer 755A. De kosten worden (deels) vergoed door de zorgverzekeraars, indien je hiervoor aanvullend verzekerd bent. Haptotherapie valt onder Alternatieve Geneeswijzen.
Je zorgverzekeraar kan je precies vertellen welke kosten jij vergoed krijgt. Via de website van de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) kun je hierover ook meer informatie vinden (klik hier).
Als je een minimum-inkomen hebt zijn aangepaste tarieven mogelijk in overleg.
Soms zijn werkgevers en uitkeringsinstanties bereid een deel van de kosten voor hun rekening te nemen.

Verwijzing?

Bij Insight Haptotherapie kun je terecht op basis van een verwijzing van een arts of specialist, maar een verwijzing is niet noodzakelijk.
Wanneer je je afvraagt of haptotherapie iets voor je kan betekenen, kun je contact met mij opnemen.
De haptotherapeutische begeleiding is een therapievorm, die vraagt om ervaren te worden. Na de derde behandeling vindt er een evaluatie plaats om af te stemmen of deze haptotherapeutische benadering je aanspreekt. In die tijd is je hulpvraag voor jou en voor ons duidelijk en kunnen we samen een inschatting maken of de haptotherapie voor jou een goede weg is.